
Подкаст: Мерки за справяне с превишената скорост, планове за бъдещото метро, пешеходна инфраструктура| EП 3
Тези и още теми в интервю с инж. Христо Грозданов, управител на Института по транспортна инфраструктура и преподавател в УАСГ
Тези и още теми в интервю с инж. Христо Грозданов, управител на Института по транспортна инфраструктура и преподавател в УАСГ
Как малко познати технологии удължават живота на инфраструктурата, намаляват въглеродния отпечатък и правят мостове, пътища и тунели по-устойчиви на екстремни климатични условия
Ръководителят на проектантска фирма твърди, че по-модерни професии от инженерството привличат младите хора
Разговор с инж. Иво Дилчев, проектант на мостове
Ръководителят на проектантска фирма твърди, че по-модерни професии от инженерството привличат младите хора
Инж. Румен Йовчев конструира мостове от 1974 г.
Датчици за якост, температура и други характеристики вече намират приложение и в България – отзивите и прогнозите са положителни
Инж. Румен Йовчев конструира мостове от 1974 година
От изграждането на корекцията на реката до днес не е извършван основен ремонт на съоръжението
Стоманобетонните конструкции могат да осигурят експлоатационен срок повече от 100 години
Използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.
Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.